Tuesday, May 31, 2011

ERRR~~

assalamualaikum..

keadaan rumah aku sekarang ni seriously bersepahtungganglanggangcomotsememehntahapa-apamacamtongkangpecahtakdetempatnakecahkatumahakujugakdianaksepahpecahbagai

agaknya kalo mak datang buat spotcheck mau aku kena tazkirah setahun tak abis..
patu cerita rumah aku bersepah jadi cerita legasi mau tiga empat tahun..

abis..dah tau umah bersepah pegilah kemas, yang sibuk berblog bagai ni pehal ko?

:malas:
:penat:

boleh tak nak beli hanger and sangkut je semua baju dalam almari sebab malas sangat nak lipat?
boleh tak sapu je umah tak payah mop selagi tak melekit kaki pijak?

rasa-rasa nilah akibat tak cukup tido + kerja 8 hari straight + off day baru nak buat semua + off day sehari je
lagi-lagi hannani sekarang bukan main banyak songehnya..
asal ibu dia pegang penyapu, pegang kain nak lipat, pegang senduk nak masak, dia mula la melalak..
bila ibu dia melepap tak buat apa-apa elok je dia main sorang-sorang..
haishh~~

banyak betoi alasan ko anis~~
dah tak de maknanye penat-penat tuh..orang laen pon kerja jugak...
sebenarnya ko malas, kan?
abis cerita

ok bye, nak amek penyapu sapu umah SEKARANG

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete