Saturday, September 4, 2010

KEMBALI~~

assalamualaikum..
akhirnya dapat jugak jenguk2 belog yang da bersawang ala-ala gua kat ceruk hujung dunia..heh..


maka arakian ceritanye..masa bukak blog ni td ternampaklah daisypath aku yg tunjuk aku da 7 bulan mengahwinkan diri aku kepada inche suami ku itu..
hak..hak da nak dekat setaun da..
last update blog bln 5 ari tuh
skang da bln 9..
da 4 bln..
mcm2 jd dlm ms 4 bln nih..
ada yang baek..
ada yang x berapa baek..
yang best pun banyak..


hapdet pertama yang aku nak war-warkan..aku da selamat mengandung selama 6 bulan 2 minggu..hihi..
alhamdulillah..setelah byk dugaan di awal kehamilan, aku semakin sihat sekarang..
cuma biasalakan, sakit pinggang, sakit kaki, sakit hati..eh..
sakit hati tu sebab tempat keje aku tu hampeh..mlsla nak cite..
org mengandung x leh cerita yg negatif..hehe..satu alasan bernas di situ..kikiki


pergh..rasa best betui dapat spill kat sini..
semenjak inche suami cakap sruh aku kurangkan aktiviti membelog, aku cuba sedaya upaya untuk jd isteri ala-ala isteri solehah..memang avoid habis walaupon sekali sekala terjeling-jeling gak belog org laen..hehe..
tetiba..malam kelmarin inche suami cakap
"yang, kalo kita wat blog psl idup kita, best gak kan?"
sumpah aku rasa macam nak tercekik kuih yang aku tengah cekik tuh..
makkaaaiii....
pucuk dicita ulam mendatang..hehe..
maka lepas ni, aku akan try meluangkan sikit masa untuk menghapdet dan mengubahsuai belog ini supaya tak menjadi belog 'saya' tapi belog 'kami'..(penyamaran itu perlu ke?)

banyak kisah cinta, harapan dan impian yang nak kami kongsi
dan insyallah..
belog ini mgkin satu ari nnt akan jadi ttpn buah hati kami, yang akan menjenguk dunia pd awl disember ini..
cant wait for that to happen!!hahaha..
 nnt aku wat entry laen pasal cerita ibu mengandung ini..hehe..



eheheh..




p/s: mode tengah intoxicatedly hepi tatau sebab apa..mood swing la ni..layan jela...

No comments:

Post a Comment