Sunday, May 2, 2010

tak tau nak letak tajuk apa

assalamualaikum..

citer dia camni...
ari ni mabuk-mabuk sebab moring sickness lagi macam biasa..
patu gatai jugak nak pegi jalan kat ipoh parade ngan mr hubby..
patu muntah kat food court
patu cramping kaki masa tengok movie
patu handset first yang mr hubby bagi merangkap benda first yang mr.hubby bagi lepas tunang dulu jatuh dalam toilet tingkat 2 ipoh parade..
selamat tinggal hp ku..

tu je nak cite..T__T (rasa macam nak nyanyi lagu bad day tapi macam tak kena la plak..)

p/s: saya baru kuar dari hospital, masuk hospital bukan sebab kerja kat situ tapi admitted as a patient..(sekarang saya faham bagaimana perasaan patient kat hospital..seksa gilos)


p/s/s: lupa nak bagitau..pregnancy saya dah masuk 2 bulan..my baby is okay..jantung baby berdegup dengan baik..saya adalah orang paling hepi masa tengok scan hari tu..wonder how that tiny heartbeat makes a lot of difference in me..

p/s/s/s: sory tak de gamba scan baby hari tu..da innalillah dalam toilet..


oke..memang da habis benda nak cite..

1 comment:

  1. wahh,.,.da 2 bln,.,.~
    congrat2,.,.semoga selamat segala-galanya,.,.~
    amin,.~

    ReplyDelete