Friday, January 15, 2010

dup dap dup dap

nape lame aku senyap?
niat ati memang nak update tapi tak tau nak tulis ape..heheh..

lusa da nak tukar status..
dalam hati tak tau nak cakap rasa apa yang ada..
macam-macam ada kot..huhuh..
kawan-kawan ramai yang wish and tolong bagi nasihat, tenang-tenangkan hati ni..
kepala otak mula pikir yang bukan-bukan..
terfikir, hidup remaja aku berakhir kat sini..
macam tak puas je lagi pegang status solo ni..huuu..
terfikir gak, betul ke jalan yang aku pilih ni?
tapi betullah kata mak ngan bapak, setiap anak adam yang ingin mendirikan rumahtangga akan diganggu perasaannya oleh syaitan yang paling kuat.. (semoga aku dilindungi..)


tapi..
papepun, aku tak rasa aku buat pilihan yang salah..
ini hanyalah satu transisi dalam hidup yang lambat laun aku kena tempuh jugak..
aku dikelilingi isnsan-insan yang baik, yang sentiasa menyokong dan menyayangi aku,
insyaallah aku akan kuat menempuh hidup baru ini..




semoga aku mampu jadi isteri yang baik untuk suamiku,
anak yang baik untuk ibubapaku dan mertuaku,
kakak yang baik untuk adik-adikku,
dan ibu yang baik untuk anak-anakku..
dan hamba yang taat pada Penciptaku..
amin..



duhai hati..tenanglah..



2 comments: