Friday, November 6, 2009

JOM JALAN part 1

hari first cuti..aku and my adik ipar kuar pegi pangkalan kubor..pegi beli barang2 kawin..segala bunga telur n cadar..actually ari tu da beli sket, ni pegi beli lagi sebab macam x cukup je..(alasan, sedangkan mmg awk suke g shopping, kan?kan? hehe)
so..let the photo say it all, kay?


JOM JALAN PART 1



 
getting ready to go~~ masa tu hujan tengah lebat..
brader keta sewa x smpai lagi..

 

comei..anak sapa la ni..hehe..abang dia lagi comei, i tell u..hahaha~~



 

keta sewa kitorang..kunen gila babas!! guling2 aku gelak masa tgk keta ni..jatuh reputasi hambe pakai keta kunen~~huahaaa


 

mimi memandu dengan berhemah macamla aku yang kat sebelah ni pegawai JPJ.. =P



 

hujan sepanjang jalan..x besh betoi..



 

sampai kat pangkalan kubor pun hujan lagi...huuu
one more thng, ms ktorg sampai tu, banyak kedai x bukak lagi..mayb sbb hari tu bukan hari cuti kot..dala hujan..susah nak jalan.. =(



 


pos polis/kastam kat jalan nak balik..
gamba ms shopping tarak sebab kalut nak pegang payung lagi..huhu

 

ni gamba entrance watt siam..bukan kilowatt ye..
kitaorg penah buat posting komuniti kat sini, dalam sebulan lebih gtula, so da biasa dgn kwsan ni..mmg byk watt siam..kalo x biasa mmg seram..sebab aura watt ni semacam siot...
 

ada dua actually patung budhha besar ni..
yang ni yang paling obvious sebab dia duduk..yang satu lagi tu tgh baring..tapi mmg freakin` seramla aura dia..
kelantan, serambi mekah but still ada benda camni, yang mmg besar..macam x masuk je, kan?
tapi kat pangkalan kubo ni, msyrakat bangsa siam mmg ramai, so no wonder la bnda ni still ada, kan?


bersambung~~






No comments:

Post a Comment