Saturday, October 10, 2009

ALASAN YG KUKUH???

sungguh bosan bila anda dijangkiti virus influenza..
menyebabkan kerongkong anda sakit, dan hidung berair..
lagi tak best bila exam date dah dekat..
ianya cuma mencukupkan alasan untuk aku tdo..n tinggalkan buku study terdampar kesepian sorang2...huhuh


bila demam macam ni, mulala teringatkan sup ayam mak..
teringatkan tangan lembut mak memicit dan mengusap ubun-ubun..
rindu untuk mak memang selalu ada tapi bila sakit macam ni..rindu makin tebal..adoiyai...


bila demam macam ni, benda yang paling best untuk dibuat adalah bergulung dengan bahagianya dalam selimut..
lagi best bila tak payah bangun untuk kerja..
pergi kerja pun rasanya jasad je yang pegi..jiwa entah kemana...


banyak benda lagi nak settle sebelum exam and deepavali ni..
demam ni seakan-akan membentuk alasan untuk ignore sume tu and kembali pejamkan mata..tdo..bergulung..macam kuih gulung..


p/s:- entry waktu demam ni memang merapu..biarla..aku kan tengah demam..(kukuh tak alasan tu?)......

No comments:

Post a Comment