Tuesday, October 27, 2009

0_o evolusi seorang anis??





maka arakian tersebutlah kisah~~ahhhh~~ahhh~~


 jam menunjukkan pukul 12.30 am
(cute kan jam i..)


cuba teka benda apa ni?


sugar crackers Hup Seng..peneman waktu study..=) thumbs up la!!
erm..plus milo 1 mug or pepsi..(sungguh x sihat gaya hidupku)


ni nota yang kena baca..ada lagi satu yg tebal dia lebih kurang ni jgk..  -__-" sy mmg kesian..


ini adalah mr.starfish yg da lunyai kena lanyak.. =P
(tanda2 kuat membute??)

motif entry ni?
study + mkn + tgh mlm buta + tdo membuta - senaman = ????

inikah jawapannya?

evolusi seorang anis..


sebelum join nursing..


lepas setaun setengah join nursing..


lepas 2 taun stengah..


lepas 3 taun..

so,sapa cakap mkn tengah malam pastu tdo gemuk?
aku makin krus je..haha~~
tu sebab tensen la mengong!!

p/s: korang perasan x aku nampak tua gila pakai line staff nurse? haha~~
p/s/s: entry ni hanyalah entry buang masa sbb da mls sgt nak baca buku..mayb pas ni aku patut wat galeri gamba dari baby plak? haha..in ur dream bebeh, coz i x de gamba ms baby..huhuhu~~

4 comments:

  1. oo..lupe nak bgtau..i ske mkn megi sblm tdo..hahaha~~sy suka merosakkan arteri sendri!!

    ReplyDelete
  2. senyuman je tak berevolusi,,..,~
    hehe,,.,.

    ReplyDelete
  3. senyuman paksa untuk encik tukang pukul gamba...

    ReplyDelete