Tuesday, September 1, 2009

LOVEBITE FREE

budak ini comel tapi kejam..hukhuk


kerja tetap aku bila time2 boring ni, mengaco sepupu aku..
sebab, dia ni amatla lucu n lawak (bukan sama ke 2 benda tu? wateva..)

dialog hari ini, masa aku tengah ddk depan toilet sambil lap badan mamat(sepupu aku) yang baru lepas mandi..

aku--> cik mat..
mamat--> peyaa? (apadia?)
aku-->sayang sket (sambil sua pipi untuk dicium)
mamat-->x mo
aku-->ala..sket je..(kenyit2 mata..)
mamat--> muaaahh(pipi kanan)
mamat-->muuaahh(pipi kiri)

lepas tu, mamat tepuk pipi aku sambil kata, dah! hehe..macam x ikhlas jer budak sekor ni..

aku-->wangi x?
mamat--> ngi~~(sambil tersengih tunjuk gigi yg x berapa nak cukup)
aku-->wangi ke bucuk? (sj je nak provok..)
mamat--> cuk~~(muka x bersalah)
aku-->bucuk ke wangi? (hobi aku, ske konfiuskan budak2..)
mamat-->ngi~~(buat muka boring)
tetiba je..mamat peluk aku..sayang gak dia kat aku ekk..hihi..
aku sambung balik soalan bodoh cipan aku tuh..
aku-->wangi ke~~aaaarrgghh!!!makkk!!!

kejadian seterusnya amat kejam untuk diceritakan..habis leher aku kena geget dek si mamat tuh..naseb baek x rabak..hukhuk~~da dapat love bite free.. menangis aku tahan sakit sedangkan mamat berlari-lari riang sambil telanjang~~shengal punye budak!!

moral of the story:- jangan confiuskan budak2 umo 3 taun yang ganas..sakit siot!!

No comments:

Post a Comment