Sunday, August 30, 2009

RAMBANG MATA

hari ni aku pergi butik pengantin,
setelah dipaksa dan diheret oleh mak aku and mak sedara aku..
huhu..dahla org penat pose..heheh
aku x pergi byk pun butik..x larat..
nama je aku ditemani mak and mak ndak aku..
yang bertanya sok sek itu ini aku jugak..dahla aku ni tak tau pape..
dalam tiga butik yang aku pegi tu, satu aku da reject awl2 sebab sumer benda dalam butik dia tu da mcam zaman masa mak aku kawen dulu..hehe
tinggal lagi dua butik..
rambang mata aku..
tengok baju ni lawa,
baju tu lawa..
pelamin ni lawa..
pelamin tu lawa..
mekap ni lawa..
mekap tu lawa..

duit pun lawa...hahaha~~
sebab aku ni kedekut, sumernye aku nmpak mhal..
kalo kawen kena ada sume tu ke?
wajib ke?
ada undang2 kata wajib ke?
ada...undang2 mak aku..

p/s:- still x leh decide nak gna butik yang mn..hukhuk..

2 comments: