Wednesday, July 6, 2011

PERLU KE?

assalamualaikum~~


dua tiga hari nih pergi kerja je muka mesti merah-merah kena usik..
hari-hari hadap orang cakap stok-stok 18sx dengan aku..
diorang tak tau ke otak aku ni suci murni lagi bersih kerana menjalani penintratan 2 kali macam minyak seri murni?
last-last aku terpikir..

perlu ke aku diusik-usik macam orang yang baru nak kawin padahal aku dah kertu (sedaq pun) dan telah pun beranak pinak??

perlu ke korang suggest kat aku tempat honeymoon?(motip??)

perlu ke korang bayangkan kenapa aku amek cuti panjang hujung bulan ni?

perlu ke?

perlu ke?

korang sedar tak bulan depan dah bulan ramadhan?? honeymoon kejadahnye bulan-bulan pose nih? dah..dah..tak payah nak bayang bukan-bukan, aku ambik cuti panjang sebab nak concerntrate pose je awal ramadhan nanti..bole gitu? layan jela alasan tak berapa nak bernas tu.. =__="

nyesal request cuti awal-awal untuk passing out inche hubby 30hb julai ni..
udah aku jadi bahan kat wad..
cheq maluuu~~~auuwww~~

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete